Over Mangetout

take-away salades, buffet, broodjes & meer lekkers

Een uitgebreid koud buffet waar je zelf een bordje uit samenstelt, sublieme salades en pastasalades, originele belegde broodjes, wraps en nog meer lekkers, zoals hartverwarmende soepen in de wintermaanden en een luxueuze fruitsalade in de zomer. Hiermee is Mangetout ongetwijfeld de gezondste en meest originele take-away van Leuven.

Ons buffet wordt elke dag met verse kwalitatieve producten in onze eigen keuken bereid. De salades, pastasalades en belegde broodjes maken wij “à la minute” voor jou klaar. Supervers en artisanaal, dat proef je!

Mangetout heeft ook aandacht voor het milieu. Wij gingen op zoek naar verpakkingsmateriaal met de kleinste ecologische voetafdruk. Een voorbeeld: onze salade-bowls worden in eigen land geproduceerd van gerecycleerd plastic. En wie zijn of haar salade-bowl hergebruikt of een eigen potje meebrengt, krijgt een extra stempel op de spaarkaart.

Heb je een allergie, voedselintolerantie of speciaal dieet? Zeg het ons!
Aangezien wij alles in huis bereiden, weten wij precies welke ingrediënten gebruikt worden. En als we het niet zeker weten, kijken we het even voor je na. Zo kan ook jij zonder zorgen genieten.